Bageri och konditori med brett sortiment. Tillverkning av matbröd och bakverk. Matlagning och restaurangverksamhet. Catering av varm och kall mat samt bakverk. Butiksförsäljning och e-handel av inredning, bakverk, praliner, choklad, varm och kall mat, sötebröd, matbröd samt förenlig verksamhet. Servering. Bak och matlagningskurser. Samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 657 | 2 264 | 1 172 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -154 | 227 | -208 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -154 | 227 | -208 |
Årets resultat (tkr) | -154 | 227 | -208 |
Summa tillgångar (tkr) | 650 | 918 | 703 |
Antal anställda | 1 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 657 | 2 264 | 1 172 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -154 | 227 | -208 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -154 | 227 | -208 |
Årets resultat (tkr) | -154 | 227 | -208 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 216 | 304 | 358 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 433 | 614 | 345 |
Tillgångar (tkr) | 650 | 918 | 703 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 414 | 567 | 341 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 236 | 350 | 363 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 650 | 918 | 703 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 657 | 1 132 | 586 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -23.4% | 10.0% | -17.8% |
Soliditet | 63.7% | 61.8% | 48.5% |
Kassalikviditet | 183.5% | 175.4% | 95.0% |
Bageri och konditori med brett sortiment. Tillverkning av matbröd och bakverk. Matlagning och restaurangverksamhet. Catering av varm och kall mat samt bakverk. Butiksförsäljning och e-handel av inredning, bakverk, praliner, choklad, varm och kall mat, sötebröd, matbröd samt förenlig verksamhet. Servering. Bak och matlagningskurser. Samt därmed förenlig verksamhet.